Om BlueprintDNA

 

BlueprintDNA tilbyder  en vifte af behandlings- og uddannelses- tilbud til alle. 

BlueprintDNA mener at det er essentielt at have disse tilbud til alle, da det er vigtigt at holde sig ”opgraderet” med hensyn til energierne. Både behandlings-mæssigt og vidensmæssigt.

 Der skal nytænkning til. Og behandlingerne med Reiki-healing og Kranio-Sakral-Terapi kommer op i et noget højere tempo, uden at det går ud over kvaliteten. Det kommer den automatisk, når der behandles med den ny tids energi.

BlueprintDNA beskæftiger sig med  mange områder indenfor meta-fysikken.Som behandler er jeg empat, clairvoyant, AuraformidlerTM, healer og Kranio-Sakral-Terapeut. BlueprintDNA tilbyder undervisning i bl.a.  Reiki-healing, men holder også forskellige workshops. Manifastations teknikker, der alle gør dig bedre til at håndtere og manifestere dit liv.

 

   

Uddannelse og erfaring:

Jeg hedder Claus Levin Nielsen født i 1963. Når jeg behandler har jeg stor interesse i at helhedsbehandle, f.eks hvis du har smerter i ryggen, er jeg af den opfattelse at det ikke kun er nok at behandle på smertestedet, men at finde årsagen og behandle på ”skadestedet” også . Dette for at undgå samme problemstilling igen.

Jeg er uddannet :Auraformidler™, ReikiMasterTeacher, Kranio-Sakral-Teaupeut.
Jeg arbejder med og underviser i: M.A.T. (Manifestations teknikker) Reiki-healing, Kranio-Sakral-Teapi, samt DNA-aktivering. Jeg har siden 2000 haft stor interesse for den spirituelle verden, denne verden som for mange er ”tågesnak” men for mig helt naturlig.

Jeg har personlig gode erfaringer med behandlinger af dårlig ryg,hofter og knæ.