Hvorfor Reiki
 
Reiki er en fantastisk start til at finde ud af hvad der foregår bagved virkeligheden. De indvielser man får under Reiki, forhøjer din grundenergi, så du bedre er i stand til at se hvordan energierne arbejder i universet. Når din grundenergi er højere, bliver det også lettere for dig, at påvirke din egen hverdag, og manifestere det som du allerhelst vil her i livet. Reiki bygger på 5 simple leveregler som kan anvendes til alle tider. Reiki er fantastisk i sin evne til at passe ind i alle andre systemer. I sig selv kan det bruges sem et simpelt men kraftfuld healingsystem, hvor mange grundting i energiarbejde læres. Reiki er et virkelig godt grundafsæt til alle andre behandlingsformer, uanset om du allerede har en anden alternativ behandleruddannelse, ligesom du kan anvende Reiki til alle formål i din hverdag. Lige fra selvhealing til programmering af krystaller til forskellige formål. Selve Reiki systemet har så meget kapacitet, at du også vil kunne behandle andre mennesker hvis du går rundt med en indre healer i dig, der trænger til at blive vækket. Generelt giver Reiki uddannelsen dig et energimæssigt løft i hverdagen. Dette energiløft skyldes indvielserne, som renser din krop på flere planer og dermed giver plads til en øget energiindstrømning fra universet.

Uddannelse til Reiki-healer      

BlueprintDNA tager udgangspunkt i den ny tids energi. Det betyder, at alle indvielser til Reiki-energien sker med krystalenergi som basis.

Reiki uddannelsen er en grundig indføring i healingsarbejde og energier. Du lærer at skelne mellem fysiske, psykiske, følelsesmæssige og mentale energier. Du lærer om kroppens energisystemer samt om krystaller og hvordan du kan bruge dem og de 5 primære elementer i dit healings-arbejde. På Reiki-uddannelse får du udførlige kursusmapper, så du altid kan slå op, hvis du får brug for det. Reiki giver dig værktøjer som du kan bruge professionelt eller som selvudviklingsværktøj.

 

Reiki-uddannelsen består af 4 moduler:

Reiki 1 : Grundlæggende viden om healing og selvhealing

                    

Reiki 2 : Symboler og håndspositioner

             Fastlægges sammen med kursister

Reiki 3 (ART) : Avancerede Reiki Teknikker og krystaller

             Fastlægges sammen med kursister

Reiki Master Teacher. : Indvielser, symboler og ritualer i Reiki.

             Fastlægges sammen med kursister

Alle moduler varer 2 dage og afholdes i weekender (9.00 – 16.30).

Det er muligt at fortsætte din uddannelse hos mig, hvis du har f.eks. Reiki 1 eller Reiki 1 og 2 hos andre Reiki Master Teacher. Ring og få en snak om det 50550588.